Veldhoven – Bevrijdingstraat 15

Koopprijs
€ 395.000,- k.k.
Status
Verkocht
Bouwjaar
1956
Soorten
geen garage
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Perceel oppervlakte
150 m2

FOTO'S

Goed onderhouden, zowel op- als uitgebouwde eindwoning met o.a. tuingerichte woonkamer, vier slaapkamers, ruime badkamer, zonnepanelen, deels kunststof kozijnen en een leuk aangelegde tuin met ligging op het zonnige zuidwesten, grote overkapping, achterom en een ruime berging.
Gelegen aan een rustige woonstraat in Zeelst met voorzieningen zoals winkels, centrum, openbaar vervoerverbindingen en uitvalswegen binnen direct handbereik.

Bouwjaar: ca. 1956
Perceeloppervlakte: 150m2
Woonoppervlakte: ca. 101m2
Gebouwgebonden buitenruimte: ca. 13m2
Externe bergruimte: ca. 15m2
Inhoud: ca. 338m3
Aanvaarding: in overleg

Indeling begane grond:
Entree, ontvangsthal met pvc vloer, trapopgang met eikenhouten bekleding en kelderkast met diverse bergschappen en vernieuwde meterkast (10 groepen, 3 aardlekschakelaars).
Moderne, deels betegelde toiletruimte met hangcloset.
Aan de voorzijde van de woning is de semi-open keuken gesitueerd. Deze is voorzien van een complete, L-vormige inrichting met 5-pits gaskookstel met geïntegreerde oven, afzuigkap, combi oven-/magnetron, koelkast, vaatwasser, close in boiler, diverse kastjes en laden. De keuken is voorts afgewerkt met een granieten aanrechtblad en pvc vloer.
Tuingerichte, over de volledige breedte uitgebouwde woonkamer met pvc vloer, stucwerk wanden en plafonds, deur met toegang tot de tuin.
De achtertuin is fraai aangelegd, heeft een ligging op het zonnige zuidwesten en is voorzien van een grotere terrasoverkapping met glazen schuifwand en lichtkoepel. Voorts is de tuin onderhoudsvriendelijk aangelegd met sierbestrating, buitenkraantje, achterom en een vrijstaande berging met elektra.

Indeling eerste verdieping:
Overloop met laminaatvloer.
Geheel, in lichte kleurstellingen betegelde badkamer met ligbad, separate douche in halfronde cabine, wastafelmeubel, hangcloset en rolluik.
Achterslaapkamer met laminaatvloer, ingebouwde kastenwand, elektrisch bedienbaar rolluik.
Voorslaapkamer met laminaatvloer ne ingebouwde schuifkastenwand.
Betegelde wasruimte met aansluitingen t.b.v. de was- en droogapparatuur.

Indeling tweede verdieping:
Middels een vaste trapverbinding te bereiken overloop met laminaatvloer en ingebouwde kast waarachter opstelling HR cv-combiketel (Vaillant, bouwjaar 2019, eigendom) en omvormer voor de zonnepanelen.
Voorslaapkamer met laminaatvloer.
Achterslaapkamer met laminaatvloer.

Indeling deze verdieping;
Middels een vlizotrap verbinding te bereiken zolderberging.

Algemeen:
De eerste en tweede verdieping zijn uitgerust met kunststof kozijnen met isolerende beglazingen, deels HR++.
De begane grond heeft houten kozijnen, eveneens met isolerende beglazingen.
In 2022 zijn 15 zonnepanelen geplaatst (à 370Wp, in eigendom).
Er is een energielabel C aanwezig. Let op: de zonnepanelen zijn na afgifte van dit label geplaatst en derhalve nog niet meegenomen!
Nagenoeg de gehele woning is afgewerkt met strakke stucwerk wanden en plafonds.
Gelegen aan een rustige woonstraat in Zeelst op korte afstand van voorzieningen zoals winkels, scholen, openbaar vervoer verbindingen en uitvalswegen.

Brochures met plattegronden