Veldhoven – Kometenlaan 21

Koopprijs
€ 489.000,- k.k.
Status
Verkocht
Bouwjaar
1969
Soorten
geen garage
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
4
Perceel oppervlakte
257 m2

FOTO'S

Zeer royaal opgezette (woonoppervlakte 167m2!), over de volledige breedte uitgebouwde en hoogwaardig afgewerkte eindwoning met o.a. extra werkkamer op de begane grond met eigen entree, luxe woonkeuken met kookeiland, vier slaapkamers, moderne badkamer, parkeergelegenheid op eigen perceel en een privacy biedende achtertuin met overkapping, berging en achterom.
Gelegen aan een groene woonstraat in de wijk Zonderwijk met een vrij uitzicht aan de voorzijde over een groenplantsoen, voorzieningen zoals winkels, scholen, parken, openbaar vervoer verbindingen en uitvalswegen binnen direct handbereik.

Bouwjaar: ca. 1969, uitgebouwd in 2018
Perceeloppervlakte: 257m2
Woonoppervlakte: ca. 167m2
Gebouwgebonden buitenruimte: ca. 4m2
Externe bergruimte: ca. 8m2
Inhoud: ca. 577m3
Aanvaarding: in overleg

Indeling begane grond:
Aangelegde voortuin met sierbestrating en verhoogde plantenborders.
De voorzijde biedt tevens plaats aan een personenauto.
Ruime ontvangsthal met pvc-vloer in visgraadmotief, trapopgang, meterkast (10 groepen, 2 aardlekschakelaars) en een grote kelderkast met diverse bergschappen.
Sfeervolle, aan de achterzijde over de volledige breedte uitgebouwde woonkamer met pvc-vloer in visgraatmotief en een heerlijk, vrij uitzicht aan de voorzijde.
In de uitbouw, gerealiseerd in 2018, is de hoogwaardige woonkeuken gesitueerd. Het kookeiland biedt plaats aan de inductie kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, diverse kastjes en laden, alsook een gezellige eetbar. Voorst is een een ruime kastenwand met grote koelkast, combi oven-/magnetron en volop kastruimte. De keuken is afgewerkt met een tegelvloer met vloerverwarming, schuifpui met toegang tot de tuin en een verlaagd, gestuct plafond met ingebouwde LED-spotjes.
Eveneens in de uitbouw gesitueerde bijkeuken met tegelvloer met vloerverwarming, aansluitingen t.b.v. de wasapparatuur, spoelbak en deur met toegang tot de tuin.
Via de bijkeuken is tevens de werk-/speel-/hobbykamer te bereiken. Deze is voorzien van een eigen entree vanuit de oprit.

De vrij gelegen achtertuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd met sierbestrating, borders, lindehaag, overdekt zitterras, buitenkraantje, achterom en een vrijstaande stenen berging met elektra.

Indeling eerste verdieping:
Overloop met laminaatvloer.
Voorslaapkamer met laminaatvloer en deur met toegang tot het opnieuw opgemetselde balkon.
Achterslaapkamer met laminaatvloer.
Achterslaapkamer met laminaatvloer en ingebouwde kastenwand (ter overname).
Separate, moderne toiletruimte, geheel betegeld en voorzien van hangcloset.
Luxe badkamer met inloopdouche met plintafvoer en shampoo plateau. Voorts een dubbel wastafelmeubel, decorradiator en een verlaagd plafond met ingebouwde LED spotjes.

Indeling tweede verdieping:
Middels een vaste trapverbinding is de riante zolderverdieping te bereiken, die geheel nog naar eigen wens af te werken is. De bijgevoegde artist impression geeft hiervoor een mooi voorbeeld.
De verdieping is opgesplitst in een ruimte voorzolder, ideaal voor bergruimte en/of extra werkruimte. Daarnaast is er een zolderslaapkamer. Beide ruimten zijn voorzien van een brede dakkapel.

Algemeen:
De woning is voorzien van dakisolatie, gevelisolatie, vloerisolatie en isolerende beglazingen (HR++).
Er is een energielabel C aanwezig.
De uitbouw van de begane grond is in 2017/2018 gerealiseerd.
Aan de zijkant is een praktische, ruime werk-/speel-/hobbykamer gerealiseerd. Deze heeft een eigen entree vanuit de oprit.
Volop parkeergelegen aanwezig, zowel op eigen perceel als in de straat.
Gelegen aan een groene woonstraat in Zonderwijk met een mooi vrij uitzicht aan de voorzijde.
Winkels, scholen, openbaar vervoer verbindingen en uitvalswegen zijn in de directe omgeving voorhanden.

Brochures met plattegronden