Helmond – Abendonk 36

Koopprijs
€ 1.295.000,- k.k.
Status
Beschikbaar
Bouwjaar
2018
Soorten
inpandig
Aantal kamers
8
Aantal slaapkamers
5
Perceel oppervlakte
522 m2

FOTO'S

Luxe Villa te Koop aan de Abendonk in Helmond: Ruimte, Licht en Elegantie!

Welkom bij uw droomhuis aan de Abendonk in Brandevoort, Helmond! Deze hoogwaardige villa van meer dan 300 m² woonoppervlakte biedt een ongeëvenaarde combinatie van stijl, comfort en luxe.

Veel Licht en Ruimte
Bij binnenkomst wordt u verwelkomd door een zee van licht dankzij de grote ramen en de open indeling. De villa is ontworpen om optimaal daglicht binnen te laten, wat zorgt voor een warme en uitnodigende sfeer.

Ruime Leefkeuken
Het hart van de woning wordt gevormd door de luxueuze woonkeuken. Deze is compleet uitgerust met een koffiehoek, Gaggenau oven, inductie kookplaat met geïntegreerde afzuiging, quooker, koelkast, vriezer en vaatwasser. De twee ruime kookeilanden creëren de perfecte plek voor het bereiden van maaltijden en het ontvangen van gasten. De keuken sluit naadloos aan op de eetkamer met sfeervolle gashaard en biedt uitzicht op de prachtig aangelegde achtertuin.

Twee Woonkamers
De villa beschikt over twee woonkamers, waardoor u volop mogelijkheden heeft voor ontspanning en entertainment. De woonkamer staat in open verbinding met de eetkamer en kent dezelde strakke afwerking met sierlijst plafond en gietvloer zoals in de leefkeuken. Er is een mogelijkheid voor het aansluiten van een gaskachel. De andere woonkamer is momenteel in gebruik als tv-kamer, maar is eveneens ideaal als home office. Deze ruimte is afsluitbaar.

Bijkeuken voor Extra Gemak (Garage)
Vanuit de keuken kom je in een tussenportaal met toilet en toegang tot de van origine inpandige garage welke volledig is geïsoleerd en voorzien van vloerverwarming.
De originele garage heeft een transformatie gehad en is verdeeld naar drie functionele ruimtes. Aan de voorzijde heb je de mogelijkheid om je fiets te stallen met aansluitend een afsluitbare berging. Aan de tuinzijde is een bijkeuken gecreëerd met maatwerk inbouwkasten. Deze praktische toevoeging maakt het huishouden een stuk eenvoudiger en georganiseerder.

5 Slaapkamers en 3 Badkamers
Met vijf royale slaapkamers biedt deze villa voldoende ruimte voor een groot gezin of gasten. De master suite is een echte oase met een eigen badkamer en inloopkast. De overige twee badkamers zijn modern en stijlvol, en voorzien van alle gemakken.

Eerste verdieping
Deze verdieping is opgedeeld in een exclusieve master-suite met badkamer en-suite en 2 ruim formaat slaapkamers en 2e badkamer met apart toilet. De master-suite heeft prachtig lichtinval met hoogwaardige op maat gemaakte inbouwkasten en volledig uitgeruste badkamer met vrijstaand ligbad, inloopdouche en dubbele wastafel en uitzicht over het groen van de wijk.
De twee slaapkamers zijn zeer ruim van afmeting en kennen dezelfde afwerking als de gehele verdieping inclusief vloerverwarming.
De tweede badkamer is voorzien van inloopdouche, dubbele wastafel en vaste kastenwand met witgoed aansluiting. De toilet is apart bereikbaar.

Tweede verdieping
Op de tweede verdieping zijn nog twee ruime slaapkamers, ideaal voor gezinnen die extra ruimte nodig hebben of als multifunctionele kamers. U kunt ze gebruiken als logeerkamers, speelruimtes, of thuiskantoren. Deze verdieping heeft ook een derde badkamer met een inloopdouche, toilet en een wastafel, wat zorgt voor privacy en gemak voor iedereen.

Extra Bergruimte op de Derde Verdieping
Middels vaste trap is de bergruimte op de derde verdieping bereikbaar.

Onder Architectuur Aangelegde Achtertuin
De tuin is onder architectuur aangelegd en biedt een perfecte balans tussen natuur en design. Geniet van het buitenleven in een omgeving die even mooi als functioneel is. Het lichtplan en overdekt terras maakt het een heerlijke plek om lange zomeravonden met vrienden en familie te genieten! Heeft u de wens om een buitenkeuken aan te leggen? De voorbereidingen hiervoor zijn al aangebracht.

Ideale Locatie
De villa is gelegen in een rustige wijk in Brandevoort, met gemakkelijke toegang tot alle voorzieningen. Winkels, scholen, treinstation en recreatiemogelijkheden zijn allemaal binnen handbereik, terwijl u toch kunt genieten van de rust en stilte van een exclusieve woonwijk.

Enkele Kenmerken
– Volledig geïsoleerd, Energielabel A. De woning is voorbereid voor warmtepomp installatie;
– ruime leefkeuken, 2 woonkamers, 5 slaapkamers, 3 badkamers;
– gehele woning hoogwaardig afgewerkt;
– Alle kamers voorzien van vaste UTP-aansluiting;
– garage volledig geïsoleerd met vloerverwarming;
– wilt u een buitenkeuken aanleggen? De tuin voorzien van waterleiding en afvoer. Daarbij is er ook een beregening en drainagesysteem.

Uw Toekomstige Thuis Wacht op U!
Mis deze kans niet om een luxe villa te bezitten aan de Abendonk in Helmond. Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging en ontdek zelf de uitzonderlijke kwaliteit en comfort van deze prachtige woning.

Brochures met plattegronden