Eindhoven – Geldropseweg 186

Koopprijs
€ 275.000,- k.k.
Status
Beschikbaar
Bouwjaar
1972
Soorten
geen garage
Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1

FOTO'S

Op gunstige locatie gelegen 2-kamerappartement op de 1e verdieping van een appartementencomplex met lift. Ideaal voor starters of senioren.

Dit charmante appartement beschikt over een balkon op het westen, een badkamer, een open keuken, een ruime slaapkamer en een eigen berging op de begane grond. Het biedt een centrale ligging op de hoek van de Piuslaan en de Geldropseweg, op slechts enkele minuten van het stadscentrum, extra winkelvoorzieningen in de buurt en dichtbij openbaar vervoer. Het natuurgebied Riel is op enkele minuten fietsen bereikbaar.

Het appartement is gunstig gelegen ten opzichte van DAF, ASML, de High Tech Campus, TUE, de Automotive Campus en de uitvalswegen A2 en A67.

Begane grond:
Overdekte entree, gemeenschappelijke ruime ontvangsthal met bellentableau, intercom en brievenbussen, afgesloten ruime lifthal met toegang tot twee liftinstallaties en het trappenhuis. Gemeenschappelijke fietsenberging, van buitenaf toegankelijk, met verlichting en toegang tot de eigen berging.

Appartement 1e verdieping:
Toegang tot het appartement via een gemeenschappelijke overdekte galerij. Hal met intercominstallatie en meterkast.

De ruime slaapkamer is gelegen aan de rustige zijde van het complex en biedt toegang tot een praktische en ruime bergkast met aansluitingen voor wasapparatuur.

De badkamer is bereikbaar vanuit de slaapkamer en de gang, en is voorzien van een douche, een wandcloset en een wastafel.

Aan het einde van de hal bereikt u de lichte woonkamer, voorzien van een laminaatvloer die doorloopt door vrijwel het gehele appartement.

In de woonkamer bevindt zich ook de open keuken, voorzien van een kunststof aanrechtblad met spoelbak, een keramische kookplaat, een afzuigkap, een vaatwasser en een koelkast.

Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot het ruime balkon op het westen.

Dit appartement kenmerkt zich door grote raampartijen, wat zorgt voor veel natuurlijk licht.

Bijzonderheden:
– Goed verzorgd en representatief appartementencomplex op een gunstige locatie, nabij het bruisende stadscentrum van Eindhoven;
– Gunstig gelegen ten opzichte van ASML, de High Tech Campus, TUE, de Automotive Campus en de uitvalswegen A2 en A67;
– Verrassend ruim appartement met een slaapkamer, badkamer, woonkamer en keuken;
– Ruime berging op de begane grond;
– Voldoende gratis parkeergelegenheid achter het complex;
– De maandelijkse VVE kosten bedragen momenteel circa € 199,47 per maand inclusief voorschot stook.

Brochures met plattegronden