Helmond – Wedelsvoort 10

Koopprijs
€ 510.000,- k.k.
Status
Beschikbaar
Bouwjaar
2000
Soorten
aangebouwd steen
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
4
Perceel oppervlakte
211 m2

FOTO'S

Bent u op zoek naar fraaie, uitgebouwde twee-onder-één kapwoning op een rustige locatie in de gewilde, levendige en kindvriendelijke wijk “Brandevoort-Schutsboom”? Dan is deze woning wellicht iets voor u!

Bijzonderheden:
– Energielabel A+
– aan de achterzijde uitgebouwd;
– vernieuwde keuken (2017) met vloerverwarming;
– uitstekend onderhouden woning;
– platte daken in 2023 vernieuwd;
– houtwerk buitenzijde in 2024 geschilderd;
– 4 slaapkamers en was-/werkkamer;
– een eigen ruime oprit en ruime garage van 23 m2;
– 6 zonnepanelen en zonneboiler;
– basisschool en speeltuintje op loopafstand.

INDELING

Bij aankomst bereikt u de ruime oprit met aangelegde voortuin, een toegangsdeur naar de garage en de voordeur met buitenlichtpunt.

Entree
Entree met houten parketvloer die over de gehele verdieping is doorgelegd. In de hal bevinden zich de garderobe, betegelde toiletruimte met fonteintje en hangend closet, meterkast en toegang tot de living.

Woonkamer
De sfeervolle woonkamer aan de voorzijde van de woning is overgoten met licht door de vele raampartijen. Daarnaast bevindt zich hier de trapopgang naar de eerste verdieping. Omdat de woonkamer in open verbinding staat met de eetkamer en keuken geniet deze van lichtinval vanuit drie zijden en fijn uitzicht over zowel de voor- als achtertuin.

Eetkamer & keuken
De eetkamer en keuken bevinden zich aan de achterzijde en kijken uit over de achtertuin welke bereikbaar is via de loopdeur. De volledig ingerichte moderne keuken is opgesteld in hoekopstelling en voorzien van kunststof aanrechtblad, magnetron, koel-vriescombinatie, vaatwasser, inductiekookplaat en afzuigkap. Deze keuken biedt veel kastruimte en een groot werkblad.

Achtertuin
De achtertuin is verzorgd en sfeervol ingericht ingericht en heeft een ligging op het noorden. Het terras is aan de achterzijde van de tuin en is een heerlijke plek om van de zon te genieten! Daarbij is er een border met beplanting, een gazon, wateraansluiting en elektra.

Garage
De garage heeft een oppervlakte van ca. 23 m2 en is tevens voorzien van elektra.

1e verdieping
Via de houten trap bereikt u de ruime overloop van de eerste verdieping, welke toegang geeft tot de 3 slaapkamers en de badkamer. De overloop is voorzien van laminaatvloer.

Slaapkamer I
Deze kamer ligt aan de achterzijde van de woning en is ca. 17 m2 groot. Door middel van de raampartijen komt er veel natuurlijk lichtinval binnen en zijn er extra ventilatiemogelijkheden.

Slaapkamer II
Deze tevens ruime kamer ligt aan de voorzijde van de woning en is ca. 11.5 m2 groot. Beide slaapkamers aan de voorzijde hebben eveneens veel natuurlijk lichtinval en ventilatiemogelijkheden.

Slaapkamer III
Deze kamer ligt eveneens aan de voorzijde van de woning en is ca. 6 m2 groot.

Alle slaapkamers zijn voorzien van horren.

Badkamer
De volledig betegelde badkamer is voorzien van een inloopdouche met thermostaatkraan en moderne drain, ligbad met thermostaatkraan, hangend toilet en wastafel met meubel. Tevens beschikt de badkamer over een designradiator.

Tweede verdieping
Via een vaste trap bereikt u de tweede verdieping. Deze biedt toegang tot de vierde slaapkamer en waskamer. De overloop is voorzien van een lamelvloer welke is doorgelegd in de slaapkamers.

Slaapkamer IV
Deze ruime en speels ingedeelde slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en is ca. 14 m2. Deze ruimte is voorzien van een wastafel en inbouwspots.

Waskamer/werkkamer
De vijfde kamer bevindt zich aan de achterzijde van de woning en is multifunctioneel. Zo is deze ruimte goed te gebruiken als werkkamer of waskamer. Tevens zijn hier de technische installaties geinstalleerd, zoals cv-combiketel en de Warmte-TerugWin-unit. De zonneboiler is geplaatst aan de voorzijde van de woning.

Via de overloop is ook de vliering bereikbaar. Deze kan dienen als extra bergruimte, maar ook een heerlijke speelplek voor kinderen.

Overige
– De woning is gebouwd in 2000 waarna de woning uitgebouwd is op de begane grond. Zowel de vloer, de muren als het dak zijn geïsoleerd. De kozijnen zijn uitgevoerd in hout met HR+ beglazing. De begane grond is voorzien van vloerverwarming in de keuken,
– De basisschool is op loopafstand gelegen,
– Op de hoek van de straat bevindt zich een klein speeltuintje.

Brochures met plattegronden