Veldhoven – Willem-Alexanderstraat 8

Koopprijs
€ 459.500,- k.k.
Status
Beschikbaar
Bouwjaar
1969
Soorten
vrijstaand steen
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Perceel oppervlakte
188 m2

FOTO'S

Aan een rustige woonstraat in het kerkdrorp Zeelst, ligt deze ruim opgezette en keurig onderhouden tussenwoning met garage en een zonnige achtertuin op het zuidoosten.

Indeling begane grond:
Entree, ontvangsthal met tegelvloer, trapopgang en een verdiepte trapkast met meterkast. Moderne toiletruimte in lichte kleurstelling, voorzien van toilet en fontein. Doorzonwoonkamer met tegelvloer en toegang tot de halfopen keuken. De woonkamer beschikt over airconditioning die ook kan verwarmen. De keuken, in L-opstelling, is uitgerust met een 4-pits gasfornuis, afzuigkap, een hete luchtoven en een Liebherr koel/vries combinatie. Via de keuken is de achtertuin bereikbaar door middel van een loopdeur. Over de gehele breedte is aan de achterzijde van de woning een zonneluifel geplaatst.

Diepe en uitstekend onderhouden achtertuin, gelegen op het zonnige zuidoosten, met terras, borders, buitenkraan en een deur naar de garage op eigen perceel. De garage is voorzien van elektra en een op afstand bedienbare deur.

Indeling eerste verdieping:
Overloop met parketvloer. Deze verdieping heeft drie slaapkamers, waarvan de hoofdslaapkamer is uitgerust met airconditioning die tevens kan verwarmen en de eerste kamer aan de voorkant voorzien is van een wastafel. De gemoderniseerde badkamer beschikt over een inloopdouche, toilet, wastafelmeubel en designradiator.

Indeling tweede verdieping:
Via een vaste trap te bereiken voorzolder met opstelling voor de Atag cv-combiketel en volop bergruimte. Grote zolderslaapkamer met dakkapel en een draai-/kiepraam.

Bijzonderheden:
– Energielabel C;
– airconditioning geïnstalleerd in 2023;
– half open keuken;
– vier slaapkamers;
– vernieuwde badkamer en toilet;
– gehele woning is voorzien van rolluiken;
– garage op eigen perceel met een brede en vrije toegang;
– plat dak van garage en dakkapel vernieuwd in 2022;
– schilderwerk buitenzijde uitgevoerd in 2023;
– zonnige achtertuin op het zuidoosten;
– Schuin tegenover bevindt zich een speeltuintje waar kinderen kunnen spelen. Een stukje verderop ligt een groot speelveld en een hondenuitlaatplek, ideaal voor wat meer ruimte en beweging;
– gelegen in Zeelst aan een rustige, autoluwe woonstraat op korte afstand van voorzieningen zoals winkels, basisschool, speelpark, sportverenigingen, openbaar vervoer, uitvalswegen, ASML, MMC, Eindhoven Airport.

Brochures met plattegronden