Eindhoven – Begoniastraat 8

Koopprijs
€ 450.000,- k.k.
Status
Beschikbaar
Bouwjaar
1928
Soorten
geen garage
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Perceel oppervlakte
97 m2

FOTO'S

Bent u op zoek naar een comfortabele en volledig gerenoveerde woning? Deze prachtige tussenwoning aan de Begoniastraat 8 in Eindhoven biedt alles wat u nodig heeft! De woning is gelegen aan een rustige straat op steenworpafstand van de Genneper parken. Dit gebied beschikt onder meer over wandelpaden, speelgelegenheden en sportgelegenheden.

Bijzonderheden:
– Energielabel A;
– volledig geïsoleerd met kunststof kozijnen;
– 10 Zonnepanelen;
– airconditioning begane grond en op de eerste verdieping;
– originele elementen zoals sierlijsten, terrazzovloer en plafond ornamenten;
– woning is volledig gerenoveerd in 2024 en instapklaar;
– alle voorzieningen op loopafstand.

Begane grond:
Hal met originele terrazzo vloer en toegang tot de keuken, woonkamer en vernieuwd toilet. Het toilet op de begane grond is volledig vernieuwd en heeft frisse uitstraling.

De woonkamer met ensuite deuren die de woonkamer elegant scheiden van de eetkamer, waardoor een sfeervolle en flexibele leefruimte ontstaat.

De sfeervolle, vernieuwde keuken is voorzien van inbouwapparatuur, zoals een koelkast, combi oven, vaatwasser, 4-pits gasfornuis en afzuigkap. Toch inductie? Dit is al voorbereid vanuit de meterkast naar de keuken.
Ideaal voor de kookliefhebber, met voldoende opbergruimte en werkoppervlak.

De functionele bijkeuken ligt aansluitend aan de keuken en biedt extra opbergruimte, perfect voor huishoudelijke taken en opslag. Tevens is hier de aansluiting voor de wasmachine en een mogelijkheid voor het plaatsen van een losse vriezer.

De achtertuin is toegankelijk via de woonkamer, bijkeuken en via een achterom en biedt een heerlijke plek om te ontspannen. De overkapping zorgt voor beschutting tegen alle weersomstandigheden en is ideaal voor buitenleven, ongeacht het weer.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime en lichte slaapkamers, elk met voldoende ruimte voor kasten en persoonlijke inrichting. De hoofdslaapkamer is voorzien van airconditioning.

De badkamer is volledig vernieuwd en voorzien van een moderne inloopdouche, wastafelmeubel en toilet. Hier kunt u in alle luxe en comfort ontspannen.

Tweede verdieping:
De zolder biedt een ruime en multifunctionele ruimte die gebruikt kan worden als extra slaapkamer, werkkamer of hobbyruimte. Dankzij de goede isolatie is de zolder comfortabel in zowel de zomer als de winter.

Deze woning is perfect voor gezinnen, stellen en iedereen die op zoek is naar een instapklare woning op een gunstige locatie. Gelegen in een rustige en kindvriendelijke buurt, nabij basisschool De Talisman, met alle voorzieningen binnen handbereik, waaronder diverse scholen, winkels en openbaar vervoer.

Brochures met plattegronden