Veldhoven – Brugven 7

Koopprijs
€ 1.150.000,- k.k.
Status
Beschikbaar
Bouwjaar
2008
Soorten
vrijstaand steen
Aantal kamers
8
Aantal slaapkamers
5
Perceel oppervlakte
420 m2

FOTO'S

Luxe en modern wonen in Veldhoven: Ruime vrijstaande villa met 5 slaapkamers!

Welkom in deze schitterende, vrijstaande villa, gelegen in de kindvriendelijke wijk De Noordrand (de Kelen) in Veldhoven. Deze woning biedt alles wat je zoekt: 5 ruime slaapkamers, een walk-in closet, een souterrain, een ruime zolder, een vrijstaande garage en een zonnige tuin op het westen. Perfect voor gezinnen die op zoek zijn naar ruimte, comfort en een moderne uitstraling.

Begane grond
Stap binnen via de stijlvolle entree en ervaar de indrukwekkende hal met vide en natuurstenen tegelvloer.

De royale woonkamer is verdeeld in een hoger en lager gelegen deel, gescheiden door een sfeervolle gashaard. Grote ramen en openslaande deuren zorgen voor veel lichtinval en een prachtig uitzicht op de tuin.

De open keuken is voorzien van luxe apparatuur, een keukeneiland en veel kastruimte. Het keukeneiland heeft een 5-pits inductiekookplaat, rvs afzuigkap en kastruimte. Het keukenblok beschikt over een vaatwasser (Miele), 1,5 spoelbak, combi-oven/magnetron (Bosch) en voldoende kastruimte.

Verder vind je op de begane grond een praktische bijkeuken en een modern toilet. De bijkeuken heeft een tegelvloer, meterkast (met 14 groepen) en een keukenblok met spoelbak en mengkraan. Hier vind je ook de wasapparatuur en een dubbele stortkoker in een inbouwkast, met een tweede inbouwkast over de volle breedte. Vanuit de bijkeuken is er een deur naar de achtertuin.

Eerste verdieping
De fraaie trapopgang leidt naar een ruime overloop met vide en massief houten vloer. Hier vind je 3 ruime slaapkamers, een moderne badkamer en een walk-in closet. De master bedroom heeft toegang tot een balkon en is stijlvol afgewerkt. De overige slaapkamers hebben ook toegang tot een balkon en zijn perfect voor kinderen of gasten.
De moderne badkamer is geheel betegeld en voorzien van een ligbad met thermostaatkraan, 2 vaste wastafels, een inloopdouche met ingebouwde thermostaatkraan en regendouche, een stortkoker naar de bijkeuken en een radiator. Er is ook een aparte, volledig betegelde toiletruimte met hangend closet.

Tweede verdieping
De tweede verdieping is een grote multifunctionele ruimte met veel lichtinval dankzij de dakvensters. Ideaal voor een thuiswerkplek, speelkamer of extra slaapkamer. Hier bevinden zich ook de technische installaties (Nefit Ecomline HR Excellent 2005) met 120 liter boiler en de unit voor mechanische ventilatie.

Souterrain
Het souterrain biedt nog meer ruimte met 2 extra (slaap)kamers, een badkamer, een toiletruimte en 2 ruime bergingen. Perfect voor een kantoor aan huis, gastenverblijf of hobbyruimte.

Tuin en garage
De royale oprit biedt plaats aan meerdere auto’s en geeft toegang tot de vrijstaande garage met vliering en elektrische sectionaaldeur. De zonnige achtertuin op het westen is fraai aangelegd met een groot terras, een natuurstenen zitkuil, een open haard en diverse borders. Aan de zijkant van het huis is een speelgedeelte voor kinderen.

Ligging
Deze woning ligt in de wijk De Noordrand, vlakbij allerlei voorzieningen zoals het Keelpark, supermarkten, het City-Centrum, sportaccommodaties en scholen. De uitvalswegen A2, A58 en A67 zijn snel bereikbaar, net als bedrijven als ASML, High Tech Campus en TU-Eindhoven. Veldhoven biedt de perfecte combinatie van stadse voorzieningen en landelijke rust.

Bijzonderheden:
– Energielabel A;
– gunstige ligging in De Noordrand, dichtbij uitvalswegen en snelwegen (A2 en A67);
– hoogwaardige bouw met uitstekende isolatie en dubbele beglazing;
– ideaal voor wonen en werken aan huis.

Grijp deze unieke kans en ontdek het ultieme woongenot in deze luxe vrijstaande villa.

Brochures met plattegronden