Waalre – Van Dijklaan 15t

Prijs
€ 20.000,-
Status
Beschikbaar
Oppervlakte perceel
106 m2

FOTO'S

Een representatief bedrijfsgebouw met werkplaats/showroom en kantoorruimte, verdeeld over twee lagen. Gunstig gesitueerd op een hoekperceel op bedrijventerrein ‘’t Broek’’ op korte afstand van uitvalswegen A2, A58 en A67.

Metrage (vvo): totaal ca. 190m²
Vloeroppervlakte begane grond: ca. 96m²
Vloeroppervlakte 1e verdieping: ca. 94m²

Indeling begane grond:
Entree. Showroom en werkplaats met trapopgang en twee af te sluiten spreekkamers annex kantoorruimten. Toilet met fontein. Keuken met inbouw vaatwasser, combi magnetron, koelkast, close-in-boiler en koffieautomaat.
Indeling 1e verdieping: Vaste trap naar kantoorruimte (thans in gebruik als sportruimte) met afsluitbaar gedeelte.

Bouwjaar: 2008.

Installaties:
Dit gebouw heeft energielabel B. Verwarming en koeling begane grond middels gashaard en elektrische airco units (inverters). Verwarming en koeling op 1e verdieping via airco unit (inverte) en topkoeling. Op begane grond systeemplafond met LED verlichting. Warmwater via close in boiler. Kabel aansluiting. Meterkast met voldoende groepen, aardlek beveiliging en krachtstroom (3x25A).

Constructie:
Traditioneel metselwerk, betonnen vloeren, bitumineuze dakbedekking, aluminium/kunststof kozijnen met isolerende beglazing, brandpreventie middelen.

Aanvaarding/oplevering:
Per direct beschikbaar.

Huurperiode:
Bespreekbaar, minimaal 24 maanden.

Parkeren:
Parkeren op mandelig terrein.

Ligging en omgeving:
Gunstig gesitueerd op bedrijventerrein ‘’t Broek’’ op korte afstand van uitvalswegen A2, A58 EN A67.

Bereikbaarheid:
Prima met auto, fiets en openbaar vervoer. Eindhoven Airport op korte afstand.

Bestemmingsplan:
Waalre (vastgesteld op 25-06-2013). Bestemming is Bedrijf-3. Toegestaan zijn bedrijven in cat. 2 en 3 i.c.m. kantoor en ondergeschikte dienstverlening en/of detailhandel.

Huurvoorwaarden:
Huurbetaling: Per maand vooruit te voldoen.
Huurtermijn: minimaal 24 maanden.
Huurprijsaanpassing: De huurprijs zal jaarlijks worden aangepast op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenindex reeks alle huishoudens (2015=100).
Huurovereenkomst: ROZ model kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW (2015).
Huurprijzen zijn exclusief btw en exclusief gemeentelijke belastingen gebruiker.

Servicekosten / bijdrage beheersvereniging:
In de huurprijs begrepen.

Zekerheidstelling:
Huurder verstrekt aan verhuurder voor oplevering van het gehuurde een waarborgsom ter grootte van twee maanden huurverplichting.

Btw: Indien huurder niet aan het “90%-criterium” (aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van een omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, excl. omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd. Er wordt geopteerd voor een met btw belaste verhuur.

Zekerheidstelling: Huurder verstrekt aan verhuurder voor oplevering van het gehuurde een bankgarantie/waarborgsom ter grootte van twéé maanden huurverplichting.

PLATTEGRONDEN