Eindhoven – Andriessenstraat 1

Koopprijs
€ 525.000,- k.k.
Status
Beschikbaar
Bouwjaar
1997
Soorten
geen garage
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Perceel oppervlakte
185 m2

FOTO'S

Op zoek naar een energie zuinige woning? Neem dan nu een kijkje in deze woning aan de Andriessenstraat! De woning is gelegen in rustige omgeving Gagelbosch nabij Genneper Parken, groen-, sport-, en winkelvoorzieningen, scholen en openbaar vervoer. High tech campus en ASML op fietsafstand!

– Energielabel A++;
– lage energiekosten;
– 14 Zonnepanelen;
– warmtepomp;
– vloerverwarming op de begane grond;
– recentelijk gereinigde dakpannen;
– schilderwerk buitenzijde dit jaar uitgevoerd;
– ruim hoekperceel!

Indeling begane grond:
Entree. Hal. Meterkast met voldoende groepen en aardlekbeveiliging. Betegelde toiletruimte met fontein. L-vormige woonkamer voorzien van tegelvloer met vloerverwarming, openslaande tuindeuren en trapkast. Keuken met inrichting in hoekopstelling voorzien van vaatwasser, combioven, inductiekookplaat, koelkast en diepvries.

1e verdieping:
Overloop. Deze verdieping telt 3 slaapkamer voorziuen van laminaat vloer en een betegelde ruime badkamer met ligbad, douche, wastafelmeubel en 2e toilet.

2e verdieping:
Vaste trap naar voorzolder met opstelling unit mechanische ventilatie, aansluiting wasapparatuur en boiler voor warm water voorziening.
Slaapkamer 4 met vinyl vloer.

Tuin:
De geheel omheinde en onderhoudsvriendelijke achtertuin is bestraat en heeft een houten berging welke is voorzien van elektra en de warmtepomp installatie.
De op het oosten gesitueerde tuin geniet volop zon en is verder voorzien van een eigen achterom.

Brochures met plattegronden