Veldhoven – De Brink 22

Koopprijs
€ 650.000,- k.k.
Status
Beschikbaar
Bouwjaar
2023
Soorten
geen garage
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Perceel oppervlakte
166 m2

FOTO'S

Op zoek naar een moderne en duurzame woning op een toplocatie? Deze prachtige woning in de geliefde wijk Huysackers in Veldhoven biedt alles wat je nodig hebt. Gelegen in een groene en rustige omgeving, combineert dit huis hedendaags wooncomfort met energiezuinige oplossingen.

Bijzonderheden van de woning:
– Energielabel: A++++;
– Bouwjaar 2023;
– Volledig isolatiepakket;
– 17 zonnepanelen;
– Warmtepomp;
– Vloerverwarming inclusief vloerkoeling.

Bij binnenkomst op de begane grond valt direct de lichte hal op, waar je toegang hebt tot de moderne toiletruimte en de praktische meterkast. De luxe keuken, van het merk Van Diessen, is een waar paradijs voor de kookliefhebber. Uitgerust met hoogwaardige apparatuur zoals een Siemens oven en vaatwasser, een Bora kookplaat voor geruisloos koken zonder afzuigkap, en een Quooker voor direct kokend water, biedt de keuken alles wat je nodig hebt om de lekkerste maaltijden te bereiden.
De ruime woonkamer aan de achterzijde staat in open verbinding met de achtertuin en is voorzien van openslaande tuindeuren.

Op de eerste verdieping tref je een stijlvolle badkamer met veel lichtinval. Hier vind je een ruime inloopdouche, een verwarmde spiegel, een dubbele wastafel en een heerlijk ligbad – perfect om na een lange dag in te ontspannen. Verder zijn er op deze verdieping twee ruime slaapkamers en een derde slaapkamer die eveneens kan dienen als werkkamer. De wanden en plafonds zijn overal strak gestuukt, wat de woning een nette en moderne uitstraling geeft.

De tweede verdieping is naast de mogelijkheid voor een vierde slaapkamer, volledig ingericht voor energie-efficiëntie. Met 17 zonnepanelen en een omvormer op zolder, een moderne boiler en een lucht/water-warmtepomp, is deze woning klaar voor de toekomst. Dit zorgt niet alleen voor een lage energierekening, maar draagt ook bij aan een duurzamer leven. De woning beschikt daarnaast over vier slaapkamers in totaal, wat het ideaal maakt voor een groter gezin of om bijvoorbeeld een thuiskantoor te creëren.

Naast de prachtige woning heeft deze ook een sfeervolle tuin op het oosten. Hier kun je heerlijk genieten van de ochtend- en vroege middagzon, perfect voor een ontspannen ontbijt of een zomerse barbecue. De tuin is bovendien voorzien van een ruime houten berging met elektra, ideaal voor het opbergen van fietsen, tuingereedschap of andere spullen. De achtertuin is tevens via achterom bereikbaar.

Deze woning in Huysackers is niet alleen ruim en praktisch, maar ook volledig instapklaar. De combinatie van modern wooncomfort en duurzame technologie maakt dit huis een perfecte plek voor wie zoekt naar comfort en efficiëntie in een rustige, kindvriendelijke omgeving. Plan snel een bezichtiging en laat je verrassen door de luxe en mogelijkheden die dit huis te bieden heeft!

Brochures met plattegronden