Eindhoven – Schimmelt 20

Prijs
€ 5.225,-
Status
Beschikbaar
Oppervlakte perceel
0 m2

FOTO'S

In verband met verhuizing voor einde huurcontract te huur:

Kantoorruimte van ca. 363m2 gelegen op de 1e verdieping van een representatief kantoorgebouw in hartje centrum. Het kantoorgebouw is onderdeel van Bloq Offices. De drie imposante kantoorgebouwen die samen Bloq Offices vormen, bepalen mede de skyline van het bruisende centrum van Eindhoven. Of je nou met de auto de stad komt inrijden of om de hoek het Centraal Station uitloopt, de drie identieke gebouwen met natuur stenen gevels kunnen eigenlijk niemand ontgaan. Bloq Offices ligt middenin het zakelijk hart van Brainport Eindhoven aan ’t Schimmelt met vele multinationals in de directe omgeving. Een inspirerende werkomgeving, een uitstekende bereikbaarheid en voorzieningen op een centrale en zichtbare plek in de binnenstad.

Metrage (vvo): ca. 363m². Eventueel is gedeeltelijke verhuur van ca. 250m² bespreekbaar.

Indeling en bouwaard:
Gemeenschappelijke entree op de begane grond met intercom, liftinstallatie en trappenhal. Eigen entree op de 1e verdieping. De kantoorruimte omvat onder meer een kantoortuin, een spreekkamer, toiletgroepen, een pantry en een kantine. De kantoorruimte kan gedeeltelijk gestoffeerd worden aangeboden en indien gewenst is inventaris ter overname. Er is koeling, verwarming en ventilatie aanwezig.

Bouwjaar 1989.

Het gebouw heeft energielabel A+.

Aanvaarding/oplevering:
De kantoorruimte is per 01-10-2024 beschikbaar.

Huurperiode:
Het betreft een onderhuur situatie. De huurprijs is inclusief 25% korting op de daadwerkelijke huurprijs en geldt tot uiterlijk 01-10-2026 (einde huurcontract). Bij een langere huurperiode is overleg met de eigenaar van het kantoorgebouw noodzakelijk.

Parkeren:
Bij de kantoorruimte worden 3 parkeerplaatsen in de ondergelegen Q park parkeerkelder en 1 parkeerplaats op het bovengrondse parkeerdek gehuurd voor €126 exclusief btw per maand per parkeerplaats. Via Q park is dit aantal indien gewenst uit te breiden. Het terrein is afgesloten, maar voor huurders 24/7 bereikbaar.

Ligging en omgeving:
Bijzonder gunstig gesitueerd op stationslocatie in het bruisende centrum van Eindhoven.

Bereikbaarheid:
Prima met auto, fiets en openbaar vervoer (op loopafstand van Eindhoven Centraal). Eindhoven Airport op korte afstand.

Bestemmingsplan:
Emmasingelkwadrant – Fellenoord 2013. Bestemming is kantoor. Toegestaan zijn kantoren, zakelijke dienstverlening.

Huurprijs:
De huurprijs inclusief 25% korting bedraagt €5.225 exclusief btw per maand.

Servicekosten:
De servicekosten (inclusief stookkosten) bedragen €1.500 exclusief btw per maand.

Overige huurvoorwaarden:
Huurbetaling: Per maand vooruit te voldoen.
Huurprijsaanpassing: De huurprijs zal jaarlijks worden aangepast op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenindex reeks alle huishoudens (2015=100).
Huurovereenkomst: ROZ model kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW (2015).
Huurprijs en servicekosten zijn exclusief btw en exclusief gemeentelijke belastingen gebruiker.

Zekerheidstelling:
Huurder verstrekt aan verhuurder voor oplevering van het gehuurde een waarborgsom ter grootte van twee maanden huurverplichting.

Btw: Huurder dient aan het “90%-criterium” (aandeel belaste prestaties) te voldoen. Het betreft een met btw belaste verhuur.

PLATTEGRONDEN